2019. 03. 27. - 16:40

A Pécsi Sörfőzde étterme nyílt meg Budapesten

A Pécsi Sörfőzde étterme nyílt meg Budapesten

Megnyitotta éttermét a neves sörfőző műhely a fővárosban – a Pécsi Sörfőzde a budapesti 6. kerület Káldy Gyula utcájában kínálja majd finomságait.

Éttermet nyitott Budapesten a Pécsi Sörfőzde. A 6. kerületi, Káldy Gyula utcában az autentikus magyar ételek mellé csapolnak sorokat, de azokat palackban is meg lehet venni.pecsi_sor_1
 
A Pécsi Sör Beer & Traditional Food közleménye szerinta budapestieket és a turistákat egyaránt elbűvöli majd, különösen, hogy a pécsi sörök mellé magyaros ételeket szolgálnak fel.
 
Így például marhapörköltet házi galuskával, sült csülköt, csörögefánkot házi lekvárral és a halászlé sem maradhat el – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A sörfőzde prémium söröket is kínál, a búza, a barna és a lager egyaránt kapható frissen csapolva, de akár Pécsi Szalon sört is kérhet, aki ilyet szeretne.
 
Ez a termék a közelmúltban újult meg. Palackban is kérhetjük természetesen a nedűt, melyek közül kiemelkedik a Három Királyok, a Pécsi APA, vagy a limitált Tavaszi Sör.
 
Az üveges sörök között megtalálható már Gluténmentes Prémium Lager is, a Radler citromos és meggyes változatban, s természetesen alkoholmentes Szalon sör is – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Nem maradhatnak el a sörkorcsolyák sem: sörkolbászból, tépett marhahúsos tortillából, zellerchipsből vagy Káldy hamburger várja a kedves vendégeket. A sörfőzde sörkóstolók és sörbemutatók színhelye is lenne a jövőben – írta meg a lap.
 
Fotó: pecsisor.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.