2019. 03. 27. - 17:30

A Ryanair 15 új útvonallal készül Budapestről

A Ryanair 15 új útvonallal készül Budapestről

Korábban is hírt adott már újdonságairól az ír repülőtársaság - azt azonban csak most árulta el, mely útvonalakra lehet majd jegyet venni az új ajánlatok között.

Több újdonsággal nyitotta az új esztendőt az ír fapados Ryanair társaság. A 2019-2020-as téli menetrendre vonatkozó hírekkel azonban csak a napokban szolgált.
 
Kiderült az új útvonalak teljes kínálata, melyeket el lehet érni Budapestről. Ezek között szerepel Bari, Bordeaux, Cagliari, Catania, Cork, Göteborg, Lappeenranta, Lisszabon, Luxemburg, Porto, Poznan, Sevilla, Tel Aviv, Thessaloniki és Toulouse is – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Új útvonalakkal gazdagodott a Ryanair kínálata
Új útvonalakkal gazdagodott a Ryanair kínálata
 
Öt útvonalon bővítést hajtanak végre, Berlin Schönefeldre hetente 9 alkalommal, London Stanstedre heti 25-ször, Bergamóba hetente 11-szer, Prágába heti 9-szer, Koppenhágába pedig naponta lehet utazni majd a Ryanair gépeivel.
 
Összesen 46 útvonal lesz így elérhető a magyar fővárosból – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A magyar piacról 2020 márciusáig 3,18 millió utast remél az ír repülőtársaság, ez 24 százalékos növekedést jelent – adta hírül a lap.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.