2021. 10. 14. - 11:23

Alapvető túrafelszerelések akciósan

Alapvető túrafelszerelések akciósan

Bár már lassan vége van a nyárnak, még reménykedhetünk abban, hogy az ősz megajándékoz minket néhány kellemesen meleg nappal. Ha tehetjük, mindenképpen használjuk ki a jóidőt és mozduljunk ki a családdal, barátokkal, akár egy nagyobb lélegzetvételű túra erejéig is. Mégis, milyen túrafelszerelésre lesz pontosan szükségünk ahhoz, hogy az aktív pihenésre szánt napokat a lehető legkényelmesebben tölthessük?

Nincs is annál lélekemelőbb, mint elmerülni az őszi színekbe bújt természet szépségében!
 
Legjobb akciók egy helyen, avagy figyeljük a leárazásokat is
 
Amennyiben még nincs komplett túrafelszerelésünk, esetleg a már meglévő darabokat kívánjuk bővíteni, érdemes a sportfelszerelésekkel foglalkozó webáruházak platformjait figyelemmel követni – kis szerencsével így akár a drágább, minőségi holmikat is beszerezhetjük jutányosan.
 
A kirándulások szíve-lelke: a kényelmes túrabakancs
 
Legyen szó erdei kirándulásról vagy hegyitúráról, komfortos, strapabíró és megbízható bakancsra egészen biztosan szükségünk lesz. Ez az a kategória, ahol nem engedhetünk az elvárásainkból, és kizárólag a prémiumminőségű termékkel elégedhetünk meg – nem csupán a kényelmünk, de a biztonságunk érdekében is.
 
Nagyon fontos a jól megválasztott túrabakancs
 
A tökéletes túraruházat nyomában
 
Az ideális túraruházat nem izzaszt, megfelelően szellőzik, kényelmes a viselete és könnyű anyagból készül. Ha épp aktuális a túraöltözet beszerzése, gondoskodjunk az alsó- és a felső ruházati elemek megvételéről is.
 
Hátizsák, az okos mindenes
 
A hátizsák méretét a tervezett kirándulás időtartamához igazítsuk, arra azonban figyeljünk oda, hogy a táska anyaga vízálló legyen. A kifejezetten nagyobb kaliberű túrákhoz fejlesztett hátizsákokban minden fontos dolog elfér, amire szükségünk lehet a kiruccanás során.
 
Sátor vagy panzió?
 
A természetközeli életérzést úgy tapasztalhatjuk meg igazán, ha odakinn a szabadban alszunk. Ehhez persze elengedhetetlenül fontos a minőségi sátor és a minden szempontból ideális hálózsák megléte is. Az sem gond, ha idegenkedünk a szabad levegőn való alvástól – ez esetben foglaljunk szobát a kirándulás helyszínéhez közeli vendégházban, panzióban.
 
BG
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.