2021. 05. 17. - 13:15

Arany standard minőséget képvisel a budapesti Párisi Udvar

Arany standard minőséget képvisel a budapesti Párisi Udvar

Nagy megtiszteltetésben részesült a fővárosban levő Párisi Udvar. A szálloda megkapta az arany standard tisztasági kategóriának számító minősítést.

Komoly elismerést kapott a Párisi Udvar: a pesti szálloda megszerezte a Global Biorisk Advisory Council (GBAC) STAR minősítést, ami azt jelenti, hogy megfelelt a legszigorúbb tisztasági, takarítási-, fertőtlenítési előírásoknak – ezekkel megelőzhetők a különféle betegségek, ami napjainkban, egy világjárvány idején különösen fontos.
 
A standardokat a GBAC, az ISSA globális takarítóipari szervezet egy részlege állapítja meg, s ellenőrzi is ezek teljesülését – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Komoly elismerést kapott a budapesti Párisi Udvar szálloda
Komoly elismerést kapott a budapesti Párisi Udvar szálloda
 
Ezzel a minősítéssel a hotel tulajdonosai és vezetői biztosítani tudják vendégeiket és partnereiket afelől, hogy megfelelő erőforrásokkal, rendszerekkel bír a szálloda, vagyis képesek a tiszta és biztonságos környezet kialakítására – fogalmazott Patricia Olinger, a GBAC vezető igazgatója.
 
Ahhoz, hogy ez a minősítés elérhető legyen, teljesíteni kell a program 20 legfontosabb elemét – ezek a Párisi Udvar esetében teljesültek - számolt be a turizmusonline.hu.
 
Fotó: mellowmoodhotels.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.