2018. 07. 23. - 13:00

Békés és családias légkör: Zala megye legjobb fürdői

Békés és családias légkör: Zala megye legjobb fürdői

Amennyiben szeretjük a nyugodt, családias hangulatú fürdőket, érdemes ellátogatnunk Zala megyébe, ahol több kellemes ajánlat közül is választhatunk.

Aki a békés hangulatú fürdők híve, az bizonyára nem bánja, ha a medencében ücsörögve erdő veszi körül. Az izgalmakra vágyók is válogathatnak azonban, hiszen Zala megye sok-sok csúszdával ellátott fürdőhellyel is rendelkezik.
 
Mely fürdők lehetnek a kedvenceink Zalában?
 
1.A zalaegerszegi Aquacity Közép-Európában a legnagyobb víztömeggel bír: 6 ezer négyzetméteren találunk medencéket, illetve 10 csúszdából lehet választani. 3 jacuzzi és vízi vidámpark, ugró- és hullámmedencék teszik élvezetessé a strandolást.
 
Számos élmény vár minket a zalaegerszegi Aquacityben
Számos élmény vár minket a zalaegerszegi Aquacityben
 
2.Zalakarosi fürdő: a több mint 10 hektáron elterülő fürdőkomplexum egyben tartalmaz termál-, gyógymedencét, családi-, gyermek-, hullámmedencét és sportmedencét is. Csúszdákkal is alaposan fel van szerelve, hiszen 9-en csúszkálhatnak az arra vágyók.
 
3.Termálfürdő, Bázakerettye: a Zalai-dombságban található, eldugott kis fürdőben két termálmedence vár minket, egy jakuzzi és egy úszó medence. A fürdőt 1996-ban felújították, azóta még népszerűbb.
 
4.Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő: igen jó minőségű termálvízzel várja látogatóit a Zala folyó völgyében. A strandfürdőben négy nyitott medence áll rendelkezésre, termál-, úszó-, élmény- és gyermekmedence.
 
A zalaszentgróti termálfürdő nyugalma
A zalaszentgróti termálfürdő nyugalma
 
5.Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő: a szintén igen népszerű kehidakustányi fürdőben 2400 négyzetméternyi vízfelület, 94 méteres óriás csúszda, 13 medence várja a vendégeket, de mellette találunk csendszobát és pezsgőszigetet is.
 
6.Strandfürdő, Lovász: a legkevésbé költséges strand a Nyugat-Dunántúli régióban. A Lovász községben található zalai fürdő a Kerka völgyében csalogatja a fürdeni vágyókat, úszó-, tanmedencével és pancsolóval.
 
Lehet válogatni!
 
Fotó: aquacity.hu - szentgrotfurdo.hu
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.