2018. 08. 02. - 15:48

Beléptető karszalagok hosszabb rendezvényekre

Beléptető karszalagok hosszabb rendezvényekre
A beléptető karszalagok ma már azonosultak a hosszabb rendezvényekkel, hiszen nincs ma már olyan zenei fesztivál, előadás, tárlat vagy zárt körű rendezvény, ahol ne kapnánk a csuklónkra egy speciális, sokszor egyedi karszalagot, amivel a belépésünk jogosságát tudjuk prezentálni szükség esetén.
Magyarország a fesztiválok hazája, hiszen számos nagy fesztivált rendeznek a nyáron az ország számos pontján. Ezek mindegyike évek óta használja a különböző beléptető karszalagokat, mint biztonságos látogatói azonosító eszköz. Ha még nem találkoztunk hasonlóval, akkor érdemes kilátogatni valamelyik rendezvényre, hogy a mi csuklónkra is emléket véssen a Balaton Sound, a Campus Fesztivál, East Fest, a Fishing on Ofrű, a Félsziget Fesztivál, a Hegyalja Fesztivál, a Rockmaraton, a Sziget Fesztivál, a VOLT fesztivál vagy éppen a WAN2 Fesztivál.
 
A fiatalok ezekbe a karszalagokba zárják nyári élményeiket
 
A nyári szünet alkalmával lehetőségük nyílik a diákoknak, hogy minél több rendezvényre és zenei fesztiválra ellátogassanak. Egyesek pedig kimondottan sportot űznek abból, hogy a különböző karszalagokat már nem csak a csuklójukon, hanem a könyökükig gyűjtve, az egész karjukon gyűjtik.
Vannak tanulók, akik az elmúlt évek összes karszalagját megőrizték akár a karjukon, akár az otthoni fiókjukban, hogy arra pillantva felidézzék a nyár legszebb pillanatait és egy egy este varázslatos emlékeit. A beléptető karszalag tehát nem csupán egy üzleti eszköz, hanem sok esetben dísz és emlékőrző is egyben a látogatók számára.
 
A tyvek karszalagok a legnépszerűbbek a piacon
 
Nem csak a hosszabb rendezvényekre ajánlottak a beléptető karszalagok, hanem akár egy-egy estés koncertekre vagy előadásokra is. A legnépszerűbbek azok a hagyományosnak mondható tyvek karszalagok, amelyek rendkívül kedvező áron beszerezhetőek. Ezekre akár egy vagy több színű feliratok, logók vagy akár képek is helyezhetőek ahol a rendezvényt vagy annak szponzorait népszerűsíthetjük.
 
A karszalagexpressz.hu adatai alapján azonban nem csak a beléptető karszalagok népszerűek a hosszabb rendezvényekre, hanem a textil anyagból készült karszalagok és a speciális karkötők is. Kiegészítőként pedig népszerűek a szilikonos karkötők, a nyakpántok és a speciális karszalagok is.
 
Számos előnyük van a beléptető karszalagoknak
 
Nem csak az áruk és a praktikusságok a legfőbb előnyük ezeknek a beléptető karszalagoknak. A gyors elkészítési idő, a marketing célú felhasználás és a kreatív, dizájnos kialakíthatóság is mind-mind a felhasználási köröket bővítik. Ma már akár teljesen egyedi grafikákat és fotókat, vonalkódokat, QR kódokat vagy akár valamilyen chippet is tartalmazhatnak.
 
A kedvező ár és a hasznos felhasználhatóságuk miatt pedig falunapokon, kiállításokon, sportrendezvényeken, kórházakban és egyéni felhasználásra is egyre többen rendelnek karszalagokat. Ha nem rendelkezünk saját tervekkel, az sem akadály. Szakértő grafikusok néhány nap alatt elkészítik a minőségi látványtervet, amely segít a rendelés leadásában és a különböző stílusok és minták tesztelésében.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.