2020. 12. 14. - 11:50

Bővített az Avalon Park: erdei wellness is lesz

Bővített az Avalon Park: erdei wellness is lesz

Korábbi szálláshely-kapacitását bővítve új szárnyat hozott létre Miskolctapolcán az Avalon Park. A cél a több vendég elszállásolásán túl az volt, hogy az üdülés természetközelibb legyen.

Miskolctapolcán arra használták fel a koronavírus miatt lezárások idejét, hogy bővítették az Avalon Parkot. Korábbi szálláshely-kapacitását ezzel növelte a hotel, s emellett a cél az volt, hogy természetközelibb élményt nyújthassanak – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Az új szárny rönkből készült, az erdőre néz és kissé messzebb helyezkedik el a főépülettől, így igen nyugodt körülmények között pihenhetnek a vendégek.
 
Avalon Park - Az exkluzív rönkházak belseje
Avalon Park - Az exkluzív rönkházak belseje
 
Az épületet a korábbi futsal pálya helyén húzták fel és a Forest Design nevet kapta. Két lakosztályt, két kapcsolódó szobát és 11 erdőre néző teraszos szobát foglal magába – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A dizájn elegáns és letisztult. Mindegyik szobából közvetlenül el lehet jutni a fűtött, kültéri infinity medencékhez és a jakuzzikhoz.
 
Az Avalon SPA részleg exkluzív erdei wellness szolgáltatásokkal szolgál: van erdei panoráma szaunaház, melyből kivilágított fákra lehet látni, s Havanna Medence Bár is.
 
Fotó: avalonresort.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.