2018. 10. 16. - 13:25

Budapest első fűszerbárja nyitotta meg kapuit

Budapest első fűszerbárja nyitotta meg kapuit

Kora ősztől várja vendégeit a herBar, azaz a magyar főváros első gyógy-és fűszernövény bárja. A különleges helyszínen kiváló ízű tea- és fűszerkeverékeket és helyi specialitásokat kóstolhatnak az érdeklődők.

A Haris közben nyílt meg Budapest első fűszerbárja 2018 szeptemberében, mely elsősorban a gyógynövények és fűszerek szerelmeseit várja.
 
A hely különlegessége, hogy mindenki maga állíthatja össze benne teáját, szörpjét, vagy akár salátáját – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Ínyenc falatok az első budapesti fűszerbárban
Ínyenc falatok az első budapesti fűszerbárban
 
Ízlés szerint bármilyen fűszerrel fokozhatjuk az ízeket, ráadásul olyan különlegességeket is meg lehet kóstolni, mint például a 14 allergéntől mentes ostya, a mindentől mentes mártogatósok, a finom kézműves sajtkészítmények.
 
Minden vendég kedvére válogathatja össze a tányérja összetevőit, akinek pedig segítség kell, választhat a ház különleges ajánlataiból – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A bolt tulajdonosainak célja az volt, hogy az étel, ital nemcsak illatos és finom, hanem esztétikus és egészséges is legyen. A helyet egyben gyógynövényes tájékoztató központnak is szánják, ahol előadásokra, workshopokra kerül majd sor.
 
Horváth Rita, a hely kiötlője és üzletvezetője elmondta: szeretnék, ha a herBar gyógynövényes, teázós bázissá válna sokak számára – írta meg a turizmusonline.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.