2018. 09. 24. - 12:55

Budapest-Nantes járat indul 2019 tavaszán

Budapest-Nantes járat indul 2019 tavaszán

Új repülőjárattal bővül a kínálat a magyar fővárosban. A Transavia France 2019 áprilisában indít először Nantes és Budapest között közvetlen gépet.

Szezonális járattal bővíti az úticélok kínálatát a magyar főváros. A francia Transavia France légitársság 2018 szeptemberében bejelentette, hogy 2019. április 7-én indul szezonális járatuk Budapest és Nantes között.

Heti két alkalommal lesz lehetőség utazni vele, a francia kikötővárosba egy Boeing 737-800-as repülőgépek viszik majd az utasokat – adta hírül az airportal.hu.

Szezonális repülőjárat indul Budapestről a csodálatos Nantes-ba

Szezonális repülőjárat indul Budapestről a csodálatos Nantes-ba

Jegyeket szeptember 17-e óta lehet foglalni.

A nyári időszakban közlekedő járat minden csütörtökön 20:50, vasárnap pedig 21.10-kor száll fel Budapestről, majd 2 óra 50 perc múlva érkezik Nantes-ba, a Nantes Atlantique repülőtérre – ez egyúttal a Transavia France egyik bázisa is – írta meg az airportal.hu.

Nantes Franciaország nyugati részén a Loire folyó régiójának központja, kulturális és történelmi emlékekkel bőségesen ellátva.

A budapesti reptérről egyébként nagyon sokan utaznak Franciaországba – az ötödik legnépszerűbb célpont az utasok körében – tudatta az airportal.hu.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.