2018. 11. 21. - 17:15

Bükfürdő újra Magyar Brands-díjas lett

Bükfürdő újra Magyar Brands-díjas lett

Másodszor ismerték el a színvonalas hazai fürdőt: Magyar Brands-díjas lett a Bükfürdő Thermal & Spa. A gyógyfürdő még a 2018-ban először kiosztott munkáltatói díjat is bezsebelhette.

Második alkalommal kapta meg a Magyar Brands-díjat a Bükfürdő Thermal & Spa, mint kiváló fogyasztói márka. Sőt, munkáltatói díjat is átvehetett a jelenleg is fejlesztés alatt álló intézmény – tudatta a vaol.hu.

Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy egy ilyen elismerés túlmutat a fürdőn, az egész várost és környéket illeti. Bük polgármestere, dr. Németh Sándor egyetértett vele, s hozzátette: a fürdő fejlesztésének ütemezése, koncepciója és fedezete is a gyógyászat erősítésére helyezi a hangsúlyt – írta meg a vaol.hu.

Másodjára lett díjazott a Bükfürdő Gyógyfürdő

Másodjára lett díjazott a Bükfürdő Gyógyfürdő

Jelenleg is több mint 400 forintos felújítás zajlik a fürdőben. Inzám Andrea, a Magyar Brands menedzsere kifejezte örömét, hogy a gyógyfürdő ismét a legjobbak közé került – minden évben kiválasztják a legsikeresebb 750 márkát.

A választásban nemcsak a hely kedveltsége és ismertsége játszik szerepet, hanem az is, hogy a mögötte álló cég stabil-e, valamint, hogy mennyire építi jól a márkát. Utóbbi tekintetében a Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017-hez képest is erősödött – írta meg a vaol.hu.

Hogy munkáltatóként is érdemes lett a díjra a büki fürdő, az azon múlt, hogy számos elégedett dolgozója van – mondta el a vezérigazgató. Jelenleg 176-an dolgoznak náluk és az elmúlt 3 évben több mint 30 százalékkal nőtt a fizetésük, minimálbért senki nem kap. Átlagosan 11 esztendeje dolgoznak a fürdőben az alkalmazottak – tudatta a vaol.hu.

Fotó: bukfurdo.hu

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.