2018. 04. 17. - 11:25

Családbarát fürdő nyílik Cserkeszőlőn

Családbarát fürdő nyílik Cserkeszőlőn

Igazi család- és gyermekbarát fürdőkomplexum nyitja meg kapuit 2019 végén Cserkeszőlőn, Baby World néven. A beruházás 1,4 milliárd forintba kerül majd.

A családoknak kedvező, Baby World nevű fürdőkomplexum épül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cserkeszőlőn. A szálloda és fürdő 1,4 milliárd forintból valósul meg, s a tervek szerint 2019 végén adják át – tudatta az MTI.
 
A helyi önkormányzat 600 millió saját forrással szállt be az építkezésbe, s további 800 milliót hitelből finanszíroz. A becslések szerint ha 50 százalékos kihasználtsággal működik is a fürdőkomplexum, a bevétel éves szinten eléri a 790 milliót áfa nélkül.
 
A népszerű cserkeszőlői fürdő mellett új fürdőkomplexum épül
A népszerű cserkeszőlői fürdő mellett új fürdőkomplexum épül
 
A projekt célja az, hogy egy kényelmes és gyermekbarát szálloda fogadhassa a családokat Cserkeszőlőn, melyben szem előtt tartják az egészséges életmódot. Ilyen jellegű szórakozási, pihenési és sportolási lehetőségekből nem lesz hiány – írta meg az MTI.
 
Ha minden igaz, gyermekgyógyászati szolgáltatást éppúgy nyújt majd a hotel, mint kínai gyógyászati lehetőségeket.
 
A szálloda és fürdő csaknem 5000 négyzetméteren valósul meg, a közelmúltban lebontott téli fürdő helyén, a jelenlegi fürdő szomszédjában.  A beruházás eredményeképpen 80 új szoba létesül a szálláskeresőknek és 1000 négyzetméternyi új vízfelület jön létre.
 
A munkálatok azonban nem fogják zavarni a termálfürdő működését – adta hírül az MTI.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.