2018. 10. 16. - 12:40

Díjat kapott a pesti okostelefonos hotel

Díjat kapott a pesti okostelefonos hotel

Európa első okostelefonnal működtetett szállodája innovatív megoldásaival nemcsak a vendégek körében népszerű – most az MTÜ különdíjazottja lett a Gastro&Hotel a Design Award 2018-on.

Különdíjjal ismerte el a Magyar Turisztikai Ügynökség az első európai, okostelefonnal vezérelt hotelját, amely Budapesten található a Nyár utcában.

A Tomorrow Hotels-hez tartozó intézmény 4 csillagos, ún. Key Vision Hotel, melyben applikációk használatával működik minden. 40 szobás és a század leginkább innovatív megoldásaival készítették: a hotelben a foglalástól a kijelentkezésig mindent a vendégek tudnak intézni – írta meg a turizmusonline.hu.

A Key Vision hotelben minden okostelefon applikáción át működik

A Key Vision hotelben minden okostelefon applikáción át működik

A szálloda magyar fejlesztés, 2 év informatikai munka és építkezés után nyitotta meg kapuit. Ezzel Európa első hotelje, melyben a vendégek okostelefonjaikkal irányíthatnak mindent. A mutatós okoshotel megfelel a legújabb utazási trendeknek, egyedi szállodai élményt nyújt az azt igénybe vevőknek – tudatta a turizmusonline.hu.

Az intézmény a TMRW Hotels applikációval használható, szinte egyáltalán nincs benne személyzet.

A mobilapplikáció egyedülálló, iOS-ra és Androidra tölhtető le – segítségével minden egyetlen gombnyomással történik – írta meg a turizmusonline.hu.

A szállodáról itt bővebben is olvashat.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.