2021. 08. 23. - 13:01

Erdős-boros hangulatú butikhotel nyílt Egerben

Erdős-boros hangulatú butikhotel nyílt Egerben

Augusztus 20-ára nyitotta meg kapuit az új egri butikhotel, amely egyedi megjelenésével és szolgáltatásaival méltán viseli a négy csillagot.

Már látogatható a legújabb szálloda Egerben: az egyedi terekkel rendelkező 1552 Boutique Hotel a belváros egyik jellegzetes, műemlék épületében, a Tábornok Házban kapott helyet – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A 2019 óta készült szálloda 15 szobával rendelkezik, amelyek mind Egerre és környékére jellemző dolgokat mutatnak be: a falakon, a berendezésben a történelem, a bor, a fürdőkultúra és a természeti adottságok is megjelennek.
 
Erdős hangulatú szoba az egri 1552 Hotelben
Erdős hangulatú szoba az egri 1552 Hotelben
 
A butikhotel 600 négyzetméteren terül el, kétszintes, a szobák belső tere pedig teljesen eltér egymástól. A dizájn egyedi, az anyaghasználat luxus színvonalú – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Ötletes részletek szintén megtalálhatók a szállodában: ilyen a sófal, a faburkolat, amely szaunára emlékeztet, vagy az erdei hangulatú szobákban megtalálható agancsos csillár.
 
Az egész otthonos, kellemes és izgalmas. Érdekesség még, hogy a fürdőkádat és a zuhanykabinokat a szoba légterében alakították ki.
 
A szobák belseje jellegzetes egri környéket idéz
A szobák belseje jellegzetes egri környéket idéz
 
Az emeletre ódon falépcsők vezetnek, a szakemberek hűen megőrizték a műemléképület eredeti állapotát, a mennyezetben még a téglák is látszanak. Az épület egyébként 1700-ban épült – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: 1552hotel.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.