2019. 09. 25. - 11:00

Győzött az Óvatos Duhaj

Győzött az Óvatos Duhaj

Már tavaly is megmutatta, hogy nagy dolgokra képes – 2019-ben is szép eredménnyel szerepelt azonban a Soproni Óvatos Duhajok sör a világ egyik legismertebb sörversenyén.

Újra sikerrel szerepelt az International Beer Challenge-en a Soproni Óvatos Duhajok elnevezésű sör. Ez a típus tavaly is szép sikereket ért el, 2017-ben pedig az IPA szerzett bronzérmet a Soproninak.ovatos_duhaj_1
 
Az Óvatos Duhaj Ale kategóriában szerzett APA arany minősítést, a Meggy Ale pedig bronzot hozott el az ízesített sörök kategóriában.
 
A hazai sörök közül e két típus ért el ilyen jó helyezést – írta meg a turizmusonline.hu.
 
 
Az International Beer Challenge immár 23. alkalommal került megrendezésre Londonban. A megmérettetésre összesen 900 sörmintát küldtek, 38 országból.
 
A jelöletlen mintákat 60 zsűritag kóstolgatta. A mustra után 64 arany, 196 ezüst és 282 bronz minősítést osztottak ki a sörkészítők között.
 
A különlegességek gyakorlatilag a világ minden tájáról érkeztek, Brazíliától Mianmarig – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Fotó: soproni.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.