2019. 01. 28. - 12:45

Hamarosan indul a jegyértékesítés Sanghaj és Budapest között

Hamarosan indul a jegyértékesítés Sanghaj és Budapest között

A jelek szerint 2019 februárjában már lehet majd repülőjegyet vásárolni a Budapest és Sanghaj közötti, közvetlen légijáratokra – ezeket a China Eastern leányvállalata, a Shanghai Airlines üzemelteti majd.

Mint azt már korábban beharangozták, közvetlen járatok indulnak Sanghaj és Budapest között  - ezeket a hírek szerint a China Eastern leányvállalata, a Shanghai Airlines üzemelteti majd, mégpedig Boeing 787-9 Dreamliner típusú gépeivel – adta hírül az airportal.hu.

A járatok várhatóan 2019 nyarán kezdenek el közlekedni. A repülőtársaság beadta a kérelmet, hogy júniustól heti négyszer repülhessenek gépek Budapest és a Sanghaj-Putung között.

Dreamliner gépekkel közlekedik majd a Shanghai Airlines a két főváros között

Dreamliner gépekkel közlekedik majd a Shanghai Airlines a két főváros között

A Magyarországi Sanghaji Főkonzulátus pedig közzétett egy Facebook-bejegyzést, miszerint ez meg is valósul, a közvetlen járatok a Shanghai Airlines Boeing 787 Dreamliner típusú repülőgépei lesznek.

A járatot várhatóan 2019 január-februárjában hivatalosan is bejelentik, ugyanis a jegyek értékesítését már február és március környékén szeretnék megtenni - tudatta az airportal.hu.

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.