2021. 01. 11. - 17:10

Hévízé lett az Év turisztikai települése cím

Hévízé lett az Év turisztikai települése cím

A neves hazai fürdőváros lett az Év turisztikai települése, sőt, két hoteljük is elismerést kapott az Év szállása online díjátadón.

Komoly elismerést kapott Hévíz: a Zala megyei, világszerte ismert fürdővárost az Év Szállása díjátadón az Év turisztikai településeként ismerték el – adta hírül a zaol.hu.
 
Nyolcadik alkalommal rendezte meg 2020 decemberében a szakmai és közönségdíjakat kiosztó rendezvényt
Magyarország legnagyobb szállásközvetítő oldala – ennek keretében szokás átadni az adott esztendő kiemelkedő turisztikai teljesítményeit.heviz_tofurdo_1
 
Hogy ki hanyadik helyre került, azt a zsűri, valamint a portálon látható, másfél millió vendégértékelés döntötte el.
 
Szakmai kategóriában a hévízi Hotel Európa fit szerezte meg az Év Szállása 2020 fődíjat, a 4-5 csillagos, több mint 70 szobával rendelkező szállodák kategóriájában pedig az Ensana Thermalt ismerték el, mely szintén a zalai fürdővárosban van – írta meg a zaol.hu.
 
Ugyancsak Hévízé lett az Év turisztikai települése elismerés, mely komoly kalapemelés a város előtt.
 
Papp Gábor polgármester elmondta: úgy véli, a győzelem értékét csak emeli, hogy a szavazás 100 százalékosan mutatja az utazóközönség véleményét. Abban bízik, a díjak még inkább öregbítik Hévíz hírnevét, s erre az újranyitás után is támaszkodni lehet - tudatta a zaol.hu.
 
Hévíz egyébként még a koronavírus miatt kialakult járványhelyzetben is bizonyított – az időszakban a belföldi piacra összpontosítva.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.