2019. 04. 24. - 12:50

Hibrid hotel-hálózatok érkeznek Budapestre

Hibrid hotel-hálózatok érkeznek Budapestre

Az első már megnyitott a Csarnok téren – nemsokára azonban három hibrid szállodalánc is megveti lábát a magyar fővárosban.

2019 folyamán a legnagyobb európai hibrid hotel hálózat lép be a magyar piacra, sőt egy orosz is csatlakozik hozzájuk – tudta meg a Portfolio. Budapesten így immár három hibrid lánc szolgál majd igényes szálláshelyekkel az alsó hotel szegmensben.
 
2019 augusztusában nyílik az A&O, Budapest Csengery utcájában. A német hotel, mely első egységét Berlinben nyitotta meg 2000-ben, a magyar fővárosban egy 108 szobás, 412 ágyas szállodával szolgál a kevesebb pénzből gazdálkodó diákoknak, üzletembereknek és családoknak.
 
A Meininger hotel Budapesten klasszikus hotel és hostel szobákkal is rendelkezik
A Meininger hotel Budapesten klasszikus hotel és hostel szobákkal is rendelkezik
 
A hotelek és hostelek által kínált szolgáltatásokat ötvöző szálló egyik modellje már működik Budapesten, a Csarnok téren. Az ugyancsak német Meininger első magyar hotelje több hete fogad már vendégeket – írta meg a turizmusonline.
 
Ez a hotel rendelkezik klasszikus szobákkal, családoknak alkalmas egységekkel és hálótermekkel is. Van konyha, dolgozó terület és közösségi terek is – az árak pedig az Airbnb-hez hasonlóak.
 
Harmadikként az orosz Netizen érkezik Budapestre, amely a Rákóczi út 54-ben nyitja hostelét, de a tavaszra tervezett nyitás késik, mert egyelőre nem találtak megfelelő személyzetet. A szálló 400 ágyas lenne, s klasszikus hotelszobákkal is rendelkezne – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Fotó: meininger-hotels.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.