2019. 10. 22. - 12:15

Idén is lesz Cabernet franc-fórum

Idén is lesz Cabernet franc-fórum

Ötödik alkalommal rendezik meg Villányban november végén a cabernet franc-csúcstalálkozót. A szakmai fórumon előadásokkal, top12 bemutatóval és muzeális villányi franc-kóstolóval is készülnek a résztvevők.

Immár ötödször rendezik meg a Villányi borvidéken a cabernet franc-csúcstalálkozót, amely lényegében egy szakmai fórum a cabernet franc szőlőfajtáról és borokról.
 
2019-ben november 22-én kerül rá sor a rendezvényre, délelőtt fél 10-től, a Villányi Bock Borászat konferenciatermében.Cabernet franc
 
A neves hazai és külföldi szakértők ezúttal a Franc&Franc - Terroir, Vineyards & Vintages témakörökben tartanak majd előadásokat. Cél a villányi termőtáj minél alaposabb megismerése – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Lesz Top12 bemutató is – ahogyan minden évben -, idén a classicus, premium és super premium villányi cabernet franc borok kerülnek terítékre.
 
A villányi borok kiválasztását minden esztendőben szakmai zsűri kezébe adják, melynek tagjai Horkay András DipWSET, a CEWI vezetője, Győrffy Zoltán, a Pécsi Borozó magazin főszerkesztője, a Villányi Franc bizottság tagjai, valamint a nevező borászok.
 
A fórum zárása előtt muzeális borokat is kóstolnak majd a résztvevők, összesen hat tételt - – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó:
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.