2020. 01. 16. - 12:40

Így fog kinézni a pesti Emerald Residence butikhotel

Így fog kinézni a pesti Emerald Residence butikhotel

Hamarosan elkészül az a Szervita téri épület, amelynek egyik fele luxuslakásokat kínál, míg a másik hotelként üzemel majd. Az első fotók ígéretesek.

Nemsokára birtokba vehetik a lakók és a vendégek a budapesti Szervita téren épülő Emerald Residence-t, amely az egykori Távbeszélő Központ helyén került kialakításra.emerald_01
 
Munkálatai még zajlanak, a lakások jó része azonban elkelt, s nemsokára a butikhotel-részbe érkező vendégek is megcsodálhatják a megújult épületet.
 
A beruházó Biggeorge Property a Szent Anna templommal szoros építészeti egységben tervezte az épületet, amelyben az apartmanok és a butikhotel kerülnek.
 
Belsőépítészete Radnóczy Esztert és irodáját dicséri, akik az Emerald márkanévhez illő csúcsminőségre törekedtek – s az eredmény elegáns, nemes anyagok és megoldások alkalmazásával kivitelezett belső tér lett, a régi és az új mutatós találkozásával – írta a turizmusonline.hu.
 
emerald_01A vezető tervező szerint a belső kozmopolita, nívós, lágy és némileg egzotikus hangulatot ötvöz. Az Emerald ikonikus színe, a méregzöld mindenhol megjelenik.
 
A színt pezsgő árnyalatokkal, fényes, gazdagon erezett márványokkal, fémekkel keverték, valamint natúr diófával. A tükrök játéka szintén nem elhanyagolható a belső tér megalkotásában – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Fotó: turizmusonline.hu - emeraldresidence.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.