2018. 08. 30. - 10:08

Íme a hétközben olcsóbban látogatható top strandok

Íme a hétközben olcsóbban látogatható top strandok

A fürdőzés az egyik legkellemesebb tevékenység nyáron. Hétvégente sok család kerekedik fel, hogy ellátogasson a közeli vagy éppen egy távolabbi üdülőhelyre. Érdemes azonban ezt hétközben megtenni. Lássuk, hogy miért.

Számos magyarországi fürdő várja vendégeit olcsóbban hétköznap, ráadásul nyugodtabb körülmények is fogadhatják a látogatókat. Ez jellemző szinte mindegyik budapesti fürdőre, de vidéken is több kellemes helyen pihenhetünk költséghatékonyabban hétköznap – írta meg a termalfurdo.hu.
 
Ilyen például a hajdúszoboszlói Hungarospa, mely Európában a legnagyobb fürdőkomplexumnak számít. A meghökkentő mennyiségű medencével és csúszdával rendelkező fürdő hétköznap 3300 forinttól látogatható, míg hétvégén 3900 ft a belépő. A diákok és a nyugdíjasok természetesen jóval olcsóbban fürdőzhetnek itt is.
 
Érdemes hétköznap meglátogatni a Tamásiban levő Thermal Spa-t. A Tolna megyei fürdőben 15 medence áll rendelkezésre, többek között öt gyógyvizes és két élménymedence. Sportolási lehetőség is elérhető az ide látogatók számára. 17 óra után, vasárnaptól csütörtökig 1400 ft a belépő felnőtteknek, péntektől szombatig pedig 1600 ft – írta meg a termalfurdo.hu.
 
Tamásiban kellemes pihenést ígér a Thermal Spa fürdő
Tamásiban kellemes pihenést ígér a Thermal Spa fürdő
 
A Polgári Strandfürdő szintén remek élmény, parkos-ligetes angolkertes strandjával. A Hajdú-Bihar megyei fürdőt felnőttként hétfőtől pénteking 1200 ft-os áron, szombaton, vasárnap és ünnepnap 1400 forintért vehetjük igénybe.
 
A Tatabányán található Gyémánt Fürdő rosszabb időben is élvezhető, fedett, háromszintes élményfürdője miatt. A fürdőben wellness részleg is van, így minden téren hozzájárul a megújuláshoz. Felnőttek keddtől csütörtökig 15 – 20 óra között 1250 forintért, péntektől vasárnapig 9 – 20 óra között 2500 forintért mehetnek be a fürdőbe – tudatta a termalfurdo.hu.
 
Sokan kedvelik a Mórahalmon levő Szent Erzsébet Gyógyfürdőt. Négyféle gyógyvízzel, 21 medencével, szaunaparkkal várja látogatóit, parkosított zöldfelülete igazán vonzó. A felnőttek hétköznap 2290 forintért, hétvégén és ünnepnap pedig 2600 forintért látogathatnak a fürdőbe.
 
A Szent Erzsébet Mórahalmi Fürdő nagy kedvenc az alföldön
A Szent Erzsébet Mórahalmi Fürdő nagy kedvenc az alföldön
 
Különleges élménnyel szolgál a körmendi Mjus World Resort & Thermal Park. Nyolc medencével rendelkezik, hűvösebb időben a bioszauna nyújt melegedési lehetőséget. Számos szórakozási lehetőséggel kiegészülve kínál kiváló kikapcsolódást ez a wellness- és szabadidőközpont, melyet hétköznap 3500 forintos áron, míg hétvégén 3800 forintért lehet látogatni – a belépés olcsóbb  diákoknak, nyugdíjasoknak és a körmendi lakosoknak – írta meg a termalfurdo.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.