2019. 01. 11. - 11:30

Magyarországot Pohner Ádám képviseli a Bocuse d'Oron

Magyarországot Pohner Ádám képviseli a Bocuse d'Oron

Húsz versenytárssal versengett, majd továbbjutott az Európa Válogatón Torinóban Pohner Ádám, aki hazánkat képviselheti a 2019 január végi Bocuse d’Or megmérettetésen Lyonban.

A mezőny legfiatalabb indulója képviselheti Magyarországot a franciaországi Lyonban, a január végén megrendezésre kerülő Bocuse d’Or-on.Pohner Ádám képviseli hazánkat a Bocuse D'or-on
 
Pohner Ádám húsz versenytárssal mérte össze tudását a torinói Európa Válogatón, ahonnan tízen juthattak tovább a döntőbe.
 
A torinói elővágogató után a lyoni versenyre nevezett csapat elnöke Hamvas Zoltán lesz, aki a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökeként szerepel majd, commisként pedig – ahogyan az előválogatón is – Csillag Richárd ad támogatást, míg a coach Segal Viktor lesz – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
A versenytéma ezúttal a chartreuse, a ’70-es évek francia konyhájának jellegzetessége – a zöldségalapokra épülő ételek hússal, vadakkal vagy tenger gyümölcseivel készíthetők.
 
A témával Joël Robuchon séfnek állítanak emléket – a szakember 31 Michelin-csillagot tudhatott magáénak, s az ő nevéhez fűződik e fogás modernizálása, megőrizve a klasszikus jelleget is – adta hírül a turizmusonline.hu
 
Fotó: turizmusonline.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.