2021. 04. 29. - 09:30

Május 1-jén nyit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum!

Május 1-jén nyit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum!
A hagyományoknak megfelelően május elsején 9 órakor nyitja meg kapuit a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum, ahol a tavalyi árakkal várják a látogatókat!
A járványügyi korlátozások enyhítése következtében a fedett fürdőlétesítmények is kinyithatnak: a Gyógyfürdő (8-18 óráig), az Aqua-Palace Élményfürdő (10-18 óráig) és az Árpád Uszoda (7-21 óráig) is megnyitja kapuit.

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet értelmében a szolgáltatásokat 18 év felett védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni, mely személyi igazolvánnyal együtt érvényes. A 18 év alattiak kísérővel védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek.

A strandfürdőben a tradicionális strandrészen az 1/a, b, c d, 2-es, valamint a pezsgő medence fog üzemelni. A vendégek biztonsága érdekében a higiéniára, a távolságtartásra, illetve a járványügyi szabályok betartására fokozottan ügyelnek.

Az idei nyitáskor változatlan, 2020-as árakkal várják a kedves vendégeket!  SZÉP kártyával a Hungarospa valamennyi szolgáltatását lehet fizetni.

Nyitva tartó kapuk: strand főbejárat, Hotel Délibáb melletti kapu.
 
hungarospa_nyitas
Visszavárják a Hungarospa fürdőkomplexumba!
 
CS.SZ.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.