2019. 04. 24. - 12:29

Már nyitva a Zalakarosi Fürdő felújított gyógykertje

Már nyitva a Zalakarosi Fürdő felújított gyógykertje

Már kipróbálhatták az első fürdőzők a megújult gyógykertet – a Zalakarosi Fürdő teljes körűen felújíttatta azt, a gyógycentrum-megújulás első ütemének részeként.

Immár nyitva a Zalakarosi Fürdő felújított gyógykertje. Április 18-án az első fürdőzők meg is érkeztek a megszépült kert medencéjéhez. A gyógykert a gyógycentrum-felújítás első ütemének keretében készült el – írta meg az MTI.
 
Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója az átadáson elmondta: a fürdő területén 2017 őszén kezdődött el a rekonstrukció.
 
Megújult a Zalakarosi Fürdő gyógykertje
Megújult a Zalakarosi Fürdő gyógykertje
 
A szabadtéren levő részen a 300 négyzetméteres gyógyvizes medencét új gépészeti berendezéssel látták el, s kicserélték a teljes burkolatot. Készült új térburkolat és kerítés, de a zöldfelület méretét is növelték. Ehhez öntözőrendszer is tartozik majd – adta hírül az MTI.
 
A területen új ülő- és pihenőbútorokon lehet sziesztázni. A gyógykert melletti gyógycentrum fedett épületének átfogó megújítása a nyári főszezonra készül el. A felújítás teljes összege 800 millió forint – tudatta az MTI.
 
Fotó: hellozalakaros.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.