2020. 05. 11. - 12:30

Megnyitnak a Hunguest hotelek

Megnyitnak a Hunguest hotelek

Csaknem két hónapos bezártság után újra megnyitják kapuikat a Hunguest Hotels Zrt. szállodái hazánkban. Május 15-től akciókkal várják a vendégeket.

A koronavírus-járvány miatt a Hunguest Hotels Zrt. március 22-én úgy határozott, bezárja szállodáit, s átmenetileg nem fogad vendégeket – ez az állapot közel 2 hónapon át tartott.
 
A hotellánc a kormány döntése értelmében – miszerint vidéken május 4-én megszűnt a kijárási korlátozás – újranyit május 15-től.
 
A Hunguest Hotels nem titkolja: húszéves történelmének legnehezebb időszaka volt, hogy fel kellett függesztenie működését – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Szilveszteri fotó a Hunguest Hotel Forrásból, Szegedről
Szilveszteri fotó a Hunguest Hotel Forrásból, Szegedről
 
A hotellánc előrébbhozta 7 szálloda teljeskörű felújítását, majd ahogy a helyzet napról-napra javult, úgy döntöttek: május 15-től újranyitnak.
 
Első lépésben a szegedi Hunguest Hotel Forrás, illetve a Mátraházán levő Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit a vendégek előtt, s akcióik is látványosak: 10 ezer forintra sem jön ki egy éjszaka a 3-at fizet, 5-öt kap a kedvezmény keretében.
 
A hotellánc Magyarországon és külföldön összesen 26 hotelt üzemeltet. Nyárra újranyithat a  nyíregyházi, a gyulai, az egerszalóki és lillafüredi szálloda is, de természetesen számos megoldással igyekszenek minimalizálni a fertőzésveszélyt, s saját COVID-kódexet készítettek – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: Facebook/hhforras
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.