2022. 07. 14. - 12:00

Megújult sétányon korzózhatunk Hajdúszoboszlón

Megújult sétányon korzózhatunk Hajdúszoboszlón

A szállodasoron futó Mátyás király sétány igazi sétálóutcává alakul és élménypontokkal egészül ki a közkedvelt fürdővárosban.

Újjávarázsolják a Mátyás király sétányt Hajdúszoboszlón. A szállodasornak is otthont adó helyszínt sétálóutcává alakítják át és élménypontokkal egészítik ki – tudatta az MTI.
 
Ezzel együtt a Szent István par egy része is megújul.
 
Hajdúszoboszló város polgármesteri hivatala beszámolt arról, hogy a beruházással a járműforgalmat mérsékelnék és attraktív sétálóutcát hoznának létre 10 élményközponttal.
 
Újjávarázsolják a Mátyás király sétányt Hajdúszoboszlón
Újjávarázsolják a Mátyás király sétányt Hajdúszoboszlón
 
A turisztikai fejlesztésre összesen több mint 2 milliárd 77 millió forintot nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázaton Az önkormányzat, a Hajdúszoboszlói Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Nonprofit Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány konzorciuma – adta hírül az MTI.
 
Czeglédi Gyula polgármester abban bízik, hogy a szeptember végére elkészülő felújítással tovább emelik a város idegenforgalmának színvonalát – írta meg az MTI.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.