2018. 04. 24. - 10:40

Milyen esküvőről álmodik a lány?

Milyen esküvőről álmodik a lány?
Talán arról, hogy egy csodálatos kastély hercegnője lehessen legalább egy napra. Szandra megkapta az élettől ezt az ajándékot a Nádasdladányi kastély falai között tartott esküvőjén ő lehetett a mesebeli hercegnő, akinek minden kívánságát teljesíti a herceg. A helyszín maga varázslatos, amelyet a dekoratőr Gyenes Szilvi kreativitásával és szakértelmével még csodásabbá tett.
A Nádasdladányi kastély azon csodás történelmi épületek egyike, amely megmaradt a maga méltóságában, a lenyűgöző elegancia és a történelem kéz a kézben jár a falai között. A Gróf Nádasdy Borbála könyvei hiteles képet adnak kastély fényes múltáról, a mesés bálokról, fényűző mulatságokról és a szerelmi drámákról is. Itt és most egy kedves pár ünnepére készülünk, akik egymást választották.
 
nadasladany_nagy_vagott1
A Nádasladányi kastély legszebb termében terítettek az esküvői vacsorához
 
Profizmus dekoráció és catering terén egyaránt
 
A menyasszony és a vőlegény magabiztosan körvonalazták az igényeiket a dekorációval, ételekkel és minden mással kapcsolatosan. A pompás, kissé szigorú megjelenésű kastély legszebb termében hosszú asztaloknál terítettek az esküvői vacsorához. A három asztalsorból kettő a menyasszony ízlését tükrözte: púder és lazacszín dominált tollakkal téve fel a koronát a hibátlan eleganciára.
 
A középső asztalsor fáradt okker és penészzöld színekben remek kiegészítőkkel, a dekoratőr kreativitását tükrözte, régi álmát valósítva meg a feladattal.  A kora reggel még üresen tátongó terasz délutánra pálmáknak, babéroknak, elegáns gyertyáknak és bútoroknak adott otthont felidézve ezzel a régi fényét, amelyet tovább fokozott a catering csapat profi munkája.
 
nadasladany_nagy_vagott2
A menyasszony meseszép a Daalarna ruhát viselt
 
A menyasszony meseszép a Daalarna ruhát viselt, mintha csakis neki tervezték volna, a vőlegény grófi eleganciával figyel a vendégeire. A koszorúslányok csodásak a bohém fejdíszükben és finom ruhájukban. A vendégsereg öltözékének finom eleganciája tovább emeli az ünnep fényét.
 
A kastély falaiból is áradó izgatott ünnepélyes emelkedett hangulat nem csupán a násznépre és az ünnepeltekre hat, a munkájukat végző dekoratőrt, felszolgálót és minden más jelenlévőt átitat akár ünnepel akár az ünnepeltek jólétén szorgoskodik.
 
Az ünnep fényei ragyogtak az ódon falak között
 
Az ünnepi fényeken és illatokon át az olajfestmények kisasszonyai, grófok és más nemesek némán figyelnek a falakról. Talán elméláznak, a régi szép időkön milyen szép lenne újraélni a bálok izgalmas élményeit. Titkos pillantásokat váltani a legyezők mögül és várni a következő táncot, a következő bált.
A terem hangulata egyre inkább emlékeztet a régi főúri lakomákéra. A Style catering csapata hű önmagához. A terítés lenyűgöző, minden elegáns és tökéletes az ízek minden vendéget elkápráztatnak. A Nyári saláta meleg rókagombaraguval és karamellizált dióval-friss málnadresszinggel leveszi a lábáról a mostanra már megéhezett násznépet.
 
nadasladany_nagy_vagott3
A felszolgálást precizitás, magabiztosság és profizmus jellemzi
 
Precizitás, magabiztosság, profizmus a felszolgálásban
 
A Marha Erőleves gazdagon, fridattoroláddal, zöldségjuliennel és a Sous Vide kacsamell, burgonya gratinnal, birsalmapürével, roppanós zöldségekkel,és merlot mártással tovább kényezteti a vendégek ízlelőbimbóit. A Spenotos gnocchi mascarpponéval, és sáfrányszósszal ráteszi a koronát az esküvői vacsorára.  Nem kérdés a menü és a tálalás méltó a helyszínhez.
 
A felszolgálást precizitás, magabiztosság és profizmus jellemzi.  Dessertbüfé az édes szájú vendégeket kényeztette  válogatott finomságokkal. A sor a Nugátos túrógombóccal, sárgabarackraguval kezdődött folytatódott a Fehér csokimoussel eszpresszózselével és a bátraknak következhetett a Panna Cotta Golden Delicious Almapürével.
 
Hajnal felé az ínyencek még folytathatták a sort a Cake Pops variációval, Somlói Galuskával és a Gyümölcs Etagérerel. Remekül sikerült rendezvényt zárhattunk hajnalban, elégedett és jóllakott vendégekkel.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.