2021. 09. 17. - 11:17

Modernebb lesz a hévízi szálloda

Modernebb lesz a hévízi szálloda

Korszerűbbé teszik a Hotel Europa Fit hotelt Hévízen. A szállodát 1,4 milliárd forintból újítják meg, 2022 végére már látható lesz a rekonstrukció eredménye.

Megújul a hévízi szálloda – A Hotel Europa Fit rekonstrukciós programját 2020-ban indították el, 500 millió forintos támogatással.
 
Hogy milyen újdonságok lesznek az összesen 1,4 milliárd forintos megújulást követően, arról Horváth Ferenc, a Hotel Európa Fit vezérigazgatója számolt be.
 
Mint mondta, a Kisfaludy projektnek köszönhetően 6 lakosztályt újítottak fel, megszépültek az apartmanszobák, az uszoda, a szabadtéri medence körüli rész és a wellnessrészleg is megújult, a hotel fogadóterével együtt – tudatta az MTI.
 
Megújul a hévízi Hotel Europa Fit szálloda
Megújul a hévízi Hotel Europa Fit szálloda
 
Kiemelendő, hogy digitális fejlesztéseket is véghezvittek. Már vannak a szállodában okosszobák, melyek magasabb szintű élményt kínálnak a vendégeknek.
 
Jelenleg az újítások 50 százaléka van készen. Céljuk, hogy a felújításokkal versenyképesebbek legyenek, s megállják helyüket az igencsak erős nemzetközi versenyben is – mondta Tóth János, a hotel igazgatóságának elnöke.
 
2021 nyarán egyébként a tavalyihoz képest 23 százalékkal több vendéget és 27 százalékkal több vendégéjszakát regisztráltak Hévízen – írta meg az MTI.
 
Fotó: europafit.hu
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.