2020. 10. 06. - 12:20

Nyílik Jamie Oliver hamburgerezője Budapesten

Nyílik Jamie Oliver hamburgerezője Budapesten

Nemcsak olasz étterem és pizzéria kínálja finom ételeit ezentúl a magyar fővárosban Jamie Oliver receptjeivel. A sztárszakács egyedi hamburgerezőt nyit Budapesten.

Vadonatúj, sajátos hamburgerező nyitja meg kapuit Budapesten az angol sztárszakács jóvoltából.
 
A nevéhez köthető olasz étterem és pizzéria után Jamie Oliver’s Diner néven nyílik az új egység, melyet az ismert budapesti gasztroszereplő, Zsidai Roy Zoltán üzemeltet majd – írta meg a turizmusonline.hu.jamiehamburger_1
 
Az étterem klasszikus észak-amerikai fogásokkal várja vendégeit Jamie Oliver-módra.
 
A nyitás szeptember 21-én megtörtént, de csak rendelésre volt mód a kínálatból a Wolton át – az ilyen helyek neve angolul dark kitchen.
 
A hamburgerező finom, szerethető, a legjobb alapanyagokból készülő street food ételekkel várja az érdeklődőket – a fogásokat az eredeti recept alapján készítik.
 
Jamie Oliver azt szerette volna megmutatni, hogy igazi amerikai konyha is létezik, nem kell hinni csupán az amerikai konyhára jellemző sztereotípiáknak.
 
Az ételeket minden szempontból elemzik, hogy egészségeset kínáljanak – emellett az étkek hagyományos technikákkal készülnek, kiváló ízekkel és egy kis csavarral – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.