2019. 10. 09. - 12:35

Olcsó és különleges ázsiai utak Budapestről - repülővel

Olcsó és különleges ázsiai utak Budapestről - repülővel

Napjainkban egy másik kontinens elérése sem feltéltenül horrorösszeg. Ezt mutatja most meg több légitársaság, amelyekkel a magyar fővárosból is elérhető néhány igazán egzotikus ázsiai úticél.

Ha a repülőjegy olcsó, az már nagy előny. Miután manapság fapados repülőgépekkel is lehet utazni Budapestről, nem csupán Európában juthatunk el alacsonyabb áron egy-egy városba, területre. Mostantól pedig válogathatunk különleges ázsiai helyszínek között is – hála az alacsony árnak.
 
Itt van például Kazahsztán. Nur-szultanba (egykori Astana) a Wizz Air 2017 nyara óta indít járatokat, nyáron heti kettőt, télen heti egyet.
 
A kazah fővárosba télen kevésbé, a melegebb hónapokban azonban igen érdemes elutazni, s májusban immár 42 ezer forintért elérhető a repülőjegy. A gép 5 óra alatt ér Nur-szultanba.
 
Minaret Kazahsztán fővárosában
Minaret Kazahsztán fővárosában
 
Azerbajdzsán fővárosa, Baku szintén különleges úti cél lehet az Ázsia iránt érdeklődőknek. A Wizz Air nyáron ugyancsak kétszer, télen egyszer repül ide, kivéve egy-két téli eltérést. Bakuban télen is kellemesebb hőmérsékletet találunk. Novemberben és december elején a repülőjegy most csak 24 400 forint lesz.
 
A grúziai Kutaiszibe a Wizz Air nyáron heti három járatot indít, télen heti kettőt. Grúzia nemcsak szép, téli hónapokban valóságos síparadicsom is. Most a legolcsóbban 17 800 forintért repülhetünk oda Budapestről november vége és december eleje között.
 
A jegyek Witt Discount Clubbal még kedvezményesebbek. Érdemes tehát kelet felé nézelődni!
 
Fotó:
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.