2021. 10. 11. - 11:45

Ötcsillagos hotel egy elektromos autóban

Ötcsillagos hotel egy elektromos autóban

Meghökkentő koncepcióautót készített a Renault, amely egy ötcsillagos hotel kényelmével szolgál: nomád kirándulást nyújt modern köntösben.

Sokan szeretik a nomád jellegű kirándulásokat, sátrazással, de egy idő után a szállás kényelmetlenségeit szívesen lecserélnék – komfortosabb körülmények között laknának, amellett, hogy a természet kellős közepén pihennek.
 
Ezt a kettősséget nyújtja a Renault új megoldása, egy elektromos lakóautó, amely egy 5 csillagos szálloda kényelmével vetekszik.
 
A Hippie Caviar Hotel nevet kapott kocsi prémium kategória, azoknak készült, akik imádnak utazni, bárhol szívesen megállnak és megpihennek, de komfortosan szeretnének lakni.
 
Teljes komforttal lát el az új elektromos autókoncepció
Teljes komforttal lát el az új elektromos autókoncepció
 
Az autó alapja egy Renault Trafic, de kívül-belül olyan megoldásokkal látták el, amely minden kényelmet megad. Új dizájnt kapott, erősebb lett, belső terében számos természetes anyagot használtak. Így fa díszítőelemeket, gyapjúból és vászonból készült kárpitot, nádnak tűnő bőrszegélyt.
 
Az üléssor egy 145x195 centiméteres ággyá alakítható, így kimondottan kényelmes rajta a pihenés.  Az üléssort kifelé is lehet fordítani, ha csupán üldögélnénk rajta. Az ajtók és a függönyök megőrzik az intim teret a kíváncsiskodók elől.
 
Természetesen van mód arra is, hogy többen körbeüljék az asztalt, az üléssor és egy komfortos sarokfotel befelé fordításával.
 
A lakóautó rendelkezik tetőterasszal is, melyre egy kihúzható létra vezet.
 
A kocsi a kalandokhoz illő, vízre emlékeztető zöldeskék színt kapta, mellyel különösen jól mutat.
 
Aki valóban belevágna a kalandba, lehetősége van arra is, hogy logisztikai konténert kérjen az autóhoz, mely zuhanyzót, mosdót, töltőállomást is tartalmaz. Online megrendelhető szolgáltatásokkal is kiegészülne az elképzelés, melynek keretében a megrendeléseket drón szállítaná ki az autókhoz.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.