2020. 06. 23. - 12:34

Professzionális weboldal készítés egyedi igényekhez igazítva

Professzionális weboldal készítés egyedi igényekhez igazítva
A minőségi és luxus szolgáltatást vagy terméket forgalmazó cégek számára rendkívül fontos a weboldal készítés során az egyediség, mert csak így tudják biztosítani a magas színvonalat. Emiatt szinte minden egyedi felhasználói igényt ki kell tudniuk szolgálni ahhoz, hogy be tudják csalogatni az amúgy is magas elvárásokkal érkező vásárlókat.
 
Egyedi weboldal készítés előnyei
 
Egy olyan cégnek, amely tökéletesen tudja, hogy milyen felhasználói élményt szeretne nyújtani a látogatói számára, fontos, hogy ne ütközzön technológiai akadályokba. Ehhez pedig arra van szükség, hogy az adott weboldalt egy professzionális csapat készítse el, ahol a kivitelezés során csak a fantázia szabja meg a határokat.
 
Gyorsaság
 
A WordPress, Joomla, Magento, Drupal, stb. alapokra épített weboldalak gyakran lassabbak az egyedi fejlesztésű weboldalakhoz képest.
 
Ennek egyik oka a hozzá nem értés, másik oka pedig a fentebb említett ingyenes rendszerekben lévő rengeteg felesleges beépülő, illetve az egyedi igények kiszolgálásának a mellőzése.
 
Ez a probléma egy professzionális, egyedi fejlesztésű weboldal készítés esetében teljesen elkerülhető, mert a rendszertervezők már az alapoktól úgy építik fel a vállalat által használt felületet, hogy az a lehető leggyorsabban tudja kiszolgálni a felhasználói igényeket.
 
Biztonság
 
A “dobozos” weboldalak esetében a különféle biztonsági kockázatok főként a hozzá nem értésből fakadnak, illetve itt még olyan problémák is felmerülnek, mint például egyes verziók biztonsági hibái, amelyeket, ha nem frissítenek időben a weboldal kezelők, akkor gyakorlatilag szabad utat engednek a hackereknek.
 
Egyedi fejlesztésű weboldal esetében ilyen banális hibák nem fordulhatnak elő, mert egyrészt nem nyílt forráskódú az alaprendszer, másrészt pedig több évtizedes tapasztalattal rendelkező programozói gárda üzemelteti a rendszert, nem pedig egy “WordPress guru” vagy egy magát önhatalmúlag kinevező “Magento expert” - bármit is jelentsen ez.
 
Az egyedi weboldal készítés tehát egy komplett szolgáltatás, ahol maximálisan figyelembe veszik a rendszertervezők, a programozók, és a SEO expertek az ügyfél és a felhasználók igényeit.
 
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.