2019. 08. 26. - 12:15

Színes borválaszték és művészi belső tér Balatonfüreden

Színes borválaszték és művészi belső tér Balatonfüreden

Megnyílt Balatonfüred legújabb hangulatos borbárja – egy fiatal borász famíliának köszönhetően. A Zelna art deco belső térrel, finomságokkal és széles borválasztékkal várja látogatóit.

A magyar tenger és azon belül Füred szerelmesei nagy örömmel veszik majd, hogy Zelna Borbár és Vinotéka néven új borbárral gazdagodott Balatonfüred. A mutatós új vendéglő színes borválasztékkal és újszerű fogásokkal várja vendégeit – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Barabás Barna és Lukács Lilla vezetésével fiatal borászcsalád hozta létre, s talán ennek is köszönhető a meghitt, családias környezet, ahol a vendégek a kifinomult borokat megkóstolhatják. A teljes választékot meg lehet ízlelni, s akár haza is vihetjük.
 
A Zelna borbár és vinotéka immár vendéglőként fogadja az érdeklődőket
A Zelna borbár és vinotéka immár vendéglőként fogadja az érdeklődőket
 
A környékbeli termelők különlegességeit szintén megkóstolhatjuk – a vendéglő tulajdonosainak célja bemutatni a borvidék sokszínűségét. Többek között a Bárka birtokborok is jelen vannak – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A közelmúltban a vörös és fehér házasítások mellett pár napja mutatták be a borászat első saját pezsgőjét, mely 100 százalékban furmintból készült, hagyományos eljárással. Csupán 600 palack van belőle.
 
A finom borokhoz innovatív fogások társulnak, melyek tökéletesen illenek a nedűkhöz. Válogathatunk sajt-, pástétom-válogatásokból és mártogatósokból, pestós-paradicsomos ricottagolyókból vagy kóstolhatunk zöldfűszerese, citrusos mangalicát sárgabarackkal – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Fotó: zelnaborbar.hu
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.