2019. 07. 22. - 13:45

Új 4 csillagos szálloda nyitott meg Budapesten

Új 4 csillagos szálloda nyitott meg Budapesten

Közel 180 szobás, négycsillagos hotel nyitotta meg kapuit a magyar fővárosban. A Király utcában nyílt Barcelo Budapest számos előnye mellett tetőbárral is rendelkezik.

Megnyílt Budapest legújabb szállodája: a négycsillagos hotel a pesti Király utcában található. Korábban más célt szolgált az épület, s 2 esztendő alatt átalakították, a spanyol társaság vette birtokba - a fejlesztő Sunbelt Csoporttal 25 évre szóló szerződést kötött. A beruházás értéke csaknem 15 milliárd forint – írta meg a turizmusonline.hu.barcelo_budapest_1
 
A korábban irodaházként működő épületet 2017 áprilisában kezdték szállodává alakítani, az energiahatékonnyá tett komplexum plusz épületszárnyat is kapott.
 
A belsőépítészeti ötletek és kivitezelés a Barceló Group nemzetközileg alkalmazott specifikációját, illetve a magyar szabályzatokat követve az Europroperty tervezői készítették el – akik az utca sajátos hangulatát, a piac elvárásait, s azt sem hagyták figyelmen kívül, hogy mit vár el a nagyközönség – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Az új szálloda jelenleg 20 fős személyzettel működik, várhatóan 35 lesz a teljes létszám és külsősök is dolgoznak majd a hotelnek.
 
A komplexum kétágyas szobákkal, egybenyitható 5 lakosztállyal, tárgyalótermekkel, 80 főt befogadó konferenciateremmel rendelkezik – a szabadidő eltöltését pedig fitneszstúdió és SkyBar is szolgálja – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: barcelo.com
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.