2020. 02. 14. - 11:10

Új étteremlánc veti meg a lábát Budapesten

Új étteremlánc veti meg a lábát Budapesten

Prémium kategóriás irodai étteremhálózat indul a magyar fővárosban. A Kantin nevű lánc első helye 2019-ben nyílt meg a Váci úton, most pedig tovább terjeszkedik.

Prémium irodai étteremhálózat indult el Budapesten, mely elsőként a Váci úti Advance Tower épületében nyitott meg tavaly.
 
Sikeressége miatt a tulajdonosok úgy érezték, érdemes terjeszkedni – így 2020-ban megnyílik a második Kantin, s a tervek szerint még hármat terveznek elkészíteni a városban – írta meg a turizmusonline.hu.Az első Kantin az Advance Towerben nyitott meg
Az első Kantin az Advance Towerben nyitott meg
 
A hálózat építésébe Szini Béla - a Pomodoro egyik tulajdonosa – és Hegyi Attila, az Albatros Catering és a Pastel étterem tulajdonosa fogott bele.
 
A Kantin sikere azt mutatja, hogy az Y és a Z generációhoz tartozó dolgozóknak immár igénye és megfelelő bére is van ahhoz, hogy megfizessék a dizájnt és a jobb minőséget.
 
A keresletváltozásra felfigyeltek a munkavállalókért versengő vállalatok is az irodahelyszín kiválasztásánál, s a módosulás befolyásolja az ingatlanfejlesztési projekteket és az üzemeltetői döntéseket, a vendéglátó szolgáltatások minősége is javul – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A menza jellegű gyorséttermeket a reálbérek növekedésével és a két említett generációba tartozók elvárásaival számos helyen felválthatják az új, prémium kategóriába tartozó éttermek – adta hírül a lap.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.