2018. 08. 30. - 10:02

Új, prémium minőségű kávé érkezett hazánkba

Új, prémium minőségű kávé érkezett hazánkba

Különleges francia kávémárka érhető el mostantól Magyarországon is. 2018 augusztusától a prémium minőségű L’OR kávékapszulák is beszerezhetők a hazai otthonokba.

Magyarországon is kapható az idei nyár végétől L’OR kávékapszula, amely a francia gasztronómia és kultúra egyik kiemelkedő darabja, a francia hétköznapi luxus megtestesítője. A különleges kávévariánsokat alumíniumkapszulákba töltötték, melyek kellőképpen magukban tartják az aromát – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A közeljövőben divateseményeken is bemutatják majd hazánkban az új terméket.


Különleges francia kávé érkezett meg hazánkba
Különleges francia kávé érkezett meg hazánkba
 
 
A L’OR kitűnő termőterületekről származó, különleges aromájú kávé, egyedi ízkarakterrel. Tetejére a lefőzést követően lágy, borostyánbarna krémréteg kerül, az élményt még egyedülállóbbá téve – mondta el Timkó-Lautner Zsófia, a Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. márkamenedzsere, mely az új kávét bevezeti a magyar piacra – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Nagyobb, kiskereskedelmi áruházláncokban már kapható a L’OR, melynek kávékapszulái betehetők a Nespresso kávéfőzőkbe.
 
A termék különlegessége, hogy megjelentetése alkalmából kávékapszulaékszer-kollekció is készült. A nyakláncok és fülbevalók Zentai Emese tervező remekbe szabott, kézzel készített munkái – tudatta a turizmusonline.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.