2021. 10. 18. - 10:40

Áfonyás-zabos muffin – iható formában

Áfonyás-zabos muffin – iható formában

Szeretjük a muffint, de jó lenne, ha akár gyorsan fel is hörpinthetnénk reggelente? Kiváló megoldás ez a turmix-szerű, ízletes változat.

Nemcsak a muffin-rajongóknak lehet ideális választás ez az áfonyás-zabos verzió, amelyet akár iható formában is fogyaszthatunk reggeliként. afonyas_muffin_uvegben_1
 
Lássuk, hogyan készül.
 
Hozzávalók: 40 gramm zabpehely; 100 ml tej; 50 gramm sima joghurt; 70 gramm áfonya; fél teáskanál szerecsendió.
 
Elkészítés
 
Az áfonya kivételével tegyünk minden hozzávalót egy kimosott, tiszta befőttesüvegbe. Keverjük őket össze alaposan, majd adjuk hozzá egészben az áfonyákat.
 
Rakjuk a fedelet a befőttesüvegre és hagyjuk állni az áfonyás zabos muffint, éjszakára rakjuk a hűtőbe (5 Celsius fokra).
 
Reggel már fogyasztható is!
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo