2020. 04. 20. - 11:15

Bazsalikomos, húsos spagetti paradicsommal

Bazsalikomos, húsos spagetti paradicsommal

Ha valami különlegeset ennénk és nincs ellenünkre egy ízletes tészta, készítsük el a bazsalikomos-húsos spagettit paradicsommal. Finom és telítő!

Szeretjük a tésztát és szívesen kipróbálnánk valami újat?
 
A bazsalikommal, darált hússal és paradicsommal készült verzió ínycsiklandóan hangzik - különleges, telítő és finom ebéd válik belőle. Lássuk, hogyan készül.
 
Hozzávalók: 225 gramm darálthús; fél hagyma feldarabolva; 1 teáskanál só; 1 teáskanál bors; 2 csésze marinara szósz; 1 csésze tej; fél csésze friss bazsalikom, felaprítva; 225 gramm spagetti.
 
Ízletes és telítő a bazsalikomos-húsos spagetti
Ízletes és telítő a bazsalikomos-húsos spagetti
 
Elkészítés
 
Melegítsünk közepes hőfokra egy edényt, s egy kis olajban süssük meg a darált húst. Adjuk hozzá a hagymát, sót, borsot, s a hagymát addig süssük, amíg áttetsző nem lesz, a hús pedig elkezd barnulni.
 
Adjuk az egészhez a tejet, a marinara szószt, a bazsalikomot, s főzzük, míg az egész be nem sűrűsödik.
 
Főzzük meg a spagettit a csomagolás utasításának megfelelően, majd ha kész, keverjük össze a tésztaszósszal.
 
Jó étvágyat hozzá!
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.