2018. 11. 26. - 11:23

Gyógynövényes omlett sült paradicsommal

Gyógynövényes omlett sült paradicsommal

Laktató, tartalmas reggelit szeretnénk? Turbózzuk fel egy kicsit az omlettet! Gyógynövényekkel és paradicsommal igazán rostdús finomságot kapunk!

Ha unjuk már a megszokott reggeliket, próbáljuk ki a rántotta gazdagabb és rostdúsabb változatát.
 
Nemcsak finom, hanem kellően el is telít – hozzásegítve bennünket ahhoz, hogy ne legyünk éhesek délig.
 
Lássuk, hogyan készül.
 
A paradicsomos-gyógynövényes omlettet olívabogyóval és sajttal is kiegészíthetjük
A paradicsomos-gyógynövényes omlettet olívabogyóval és sajttal is kiegészíthetjük
 
Hozzávalók: 1 teáskanál repceolaj; 3 paradicsom, felezve; 4 nagy tojás; 1 evőkanál petrezselyem aprítva; 1 evőkanál aprított bazsalikom.
 
Melegítsük fel az olajat serpenyőben, majd a paradicsomot a vágott végével fordítsuk az olajra. Süssük, amíg meg nem puhul és kicsit barnulni kezd. Közben verjük fel a tojást a gyógynövényekkel és friss őrölt borssal.
 
Kanalazzuk a paradicsomot két tányérra, majd öntsük serpenyőbe a tojásos mixet és keverjük el fakanállal. A kevergetést ne hagyjuk abba, csak amikor az omlett majdnem készen van.
 
Vágjuk négyfelé és kínáljuk a sült paradicsommal.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.