2022. 01. 24. - 10:50

Ízletes Teriyaki csirke 3 lépésben

Ízletes Teriyaki csirke 3 lépésben

Szívesen készítenénk valamilyen egyszerű csirkés fogást, de nincs ötletünk? Ez a Teriyaki csirke mindössze három lépésben elkészíthető és kevés dolog kell hozzá.

A csirke számos módon elkészíthető, ám előfordul, hogy ráununk a már kipróbált csirkehúsos ételekre.
 
Készítsük el a húst egyszerűen, Teriyaki módra. Lássuk, mi kell hozzá.
 
Hozzávalók: 910 gramm csirkecomb, kockákra vágva; 240 ml szójaszósz; 110 gramm barna cukor.
 
Egyszerű és ízletes a Teriyaki csirke
Egyszerű és ízletes a Teriyaki csirke
 
Elkészítés
 
Kevés olajban pirítsuk meg a csirkedarabok mindkét oldalát serpenyőben. Ha már megfelelően megsültek, öntsük rájuk a szójaszószt és szórjuk meg a húst barna cukorral.
 
Majd forraljuk fel az egészet.
 
Kevergessük, míg a szósz mennyisége kissé csökken és egyenletesen bevonja a csirkehúst.
 
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, de a leginkább rizshez passzol.
 
Jó étvágyat hozzá!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.