2021. 11. 15. - 11:00

Könnyed, sült alma csemege fahéjba mártva

Könnyed, sült alma csemege fahéjba mártva

Egyszerű, ízletes őszi csemegére vágyunk? Csupán almára, fahéjra és egy kis sóra van szükségünk hozzá. No meg egy jó serpenyőre!

Szívesen csemegéznénk egy igazán őszies, jellegzetes illatú finomságból? Nemcsak az esős délutánokon vidíthat fel minket ez az igazán egyszerű nassolnivaló.
 
Csupán alma kell hozzá – mennyiségben annyi, amennyit ki tudunk sütni és elfogyasztanánk egyszerre.
 
Az almakarikákat fahéjjal és sóval megszórva kell megsütni
Az almakarikákat fahéjjal és sóval megszórva kell megsütni
 
Az almát vágjuk hosszú karikákra, majd tegyük őket sütőpapírral bélelt tepsibe, szépen sorban egymás mellé.
 
Szórjuk meg mindet egy kis fahéjjal és egy csipetnyi sóval – tegyük ezt meg mindkét oldalukkal.
 
Sütőben 120 fokon, 40 percig süssük az almákat.
 
Igazán finom almachips válik belőlük!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.