2017. 08. 28. - 10:50

Könnyű Taco-s tésztás saláta

Könnyű Taco-s tésztás saláta

Biztos „befutót” keresünk a legközelebbi családi vagy baráti összejövetelre? Készítsünk el egy egyszerű taco salátát! Nemcsak finom, megcsinálni sem nehéz.

Olyan, vacsorának is beillő finomságot szeretnénk, amelyet az egész családi- vagy baráti kör szeretni fog? Ne keresgéljünk tovább. Ha tuti befutóra vágyunk, a könnyű Taco-s tésztás saláta lesz az igazi.

A hagyományos tésztán alapuló, kellemes, délnyugati ízekkel tarkított salátára mindenki örömmel fog rájárni. Érdekessége, hogy az Ezersziget vagy orosz öntet helyett csak majonéz és Sriracha szósz van benne. Ettől lesz igazán taco-s az összhatás!

Az egyszerű hozzávalókhoz Taco fűszerezést párosítunk

Az egyszerű hozzávalókhoz Taco fűszerezést párosítunk

De lássuk, hogyan készül.

Hozzávalók: marhahús, megfőzve és lecsöpögtetve a zsírtól; Taco fűszer; csavart tészta, megfőzve, leszűrve, kissé lehűtve; fél zöld paprika, apró kockákra vágva; 1 csésze koktélparadicsom, negyedekre vágva; fél vöröshagyma, kis kockákra vágva; 1 csésze mexikói sajt típus, reszelve; 1-fél csésze jégsaláta, apróra vágva; fél csésze majonéz; negyed csésze Sriracha szósz; kukorica chips.

Elkészítése:

Egy nagyobb tálban keverjük össze a főtt marhahúst és a Taco fűszert. Adjuk hozzá a tésztát, borsot, hagymát, a koktélparadicsomot, a salátát és a sajtot. Keverjük jól össze.

Az ínycsiklandó Taco-s saláta tésztával fél óra alatt elkészíthető

Az ínycsiklandó Taco-s saláta tésztával fél óra alatt elkészíthető

Egy másik, kisebb tálban a majonézt és a Sriracha szószt vegyítsük össze, hagyjuk megfelelően állni. Öntsük az öntetet a salátára és oszlassuk el rajta egyenletesen. A kukoricachipset csak kínálás előtt keverjük bele!

Jó étvágyat hozzá!

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.