2017. 11. 06. - 10:25

Ropogós, csábító előétel: sajtos-baconos sós perec!

Ropogós, csábító előétel: sajtos-baconos sós perec!

Egy jó hangulatú estéhez, vacsora vagy ebéd előtt, közös műsornézéshez egyaránt tökéletes ropogtatnivaló a sós perec, melyet most egy kicsit feltuningolva kóstolhatunk meg!

Valami kellemes rágcsára vágyunk az esti partihoz? Meccsnézés lesz, vagy az ebéd előttre készítenénk egy kis előételt?

Minden esetben kiváló választás a sós perec, kicsit felturbózva. Nem is akármivel!

A sós perec megújulása - baconnel, sajttal és tejföllel

A sós perec megújulása - baconnel, sajttal és tejföllel

Lássuk, miként tehetjük még vonzóbbá és ízletesebbé a sima sós perecet!

Hozzávalók: 1 csészényi reszelt cheddar sajt; 4-5 szelet vékonyra vágott bacon, főzve és összekockázva; görög joghurt vagy telföl; felkockázott koktélparadicsom; felvágott zöldhagyma, fehér és zöld egyaránt; 1 evőkanál vágott, friss petrezselyem.

Melegítsük elő a sütőt 205 fokra.

A sós perec kisütve és ízesítve tökéletes előétel csemege

A sós perec kisütve és ízesítve tökéletes előétel csemege

Rakosgassuk a sós pereceket egy öntöttvas serpenyőbe, a szélek picit fedjék egymást. Szórjuk a cheddar sajtot és a bacont a tetejére, süssük 5-10 percig, vagy míg a sajt meg nem olvad.

Ha kész, egy kis tejföllel vagy görög joghurttal tálaljuk, és díszítsük paradicsommal, zölhagymával és petrezselyemmel!

Jó étvágyat hozzá!

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.