2019. 12. 09. - 11:20

Téli melegedő: kolbászkák gnocchi-val

Téli melegedő: kolbászkák gnocchi-val

Egyszerű, de nagyszerű ebédet vagy vacsorát szeretnénk? Télidőben is kiváló választás a kolbászkák gnocchival – határozottan finom és felmelegítő étel.

Gyakran megesik, hogy fáradtan hazafelé tartva már nincs ötletünk, mit készítsünk vacsorára, vagy másnap ebédre. Íme egy remek ötlet.
 
A könnyen összeállítható kolbászkák gnocchival nemcsak ízletes, de gyorsan kész is, s garantáltan mindenkinek tetszeni fog.kolbasz_gnocchi_1
 
Hozzávalók: 1 piros paprika, kimagozva, darabokra vágva; 1 sárga paprika, kimagozva, darabokra vágva; 1 narancsszínű paprika, kimagozva, darabokra vágva; 250 gramm gnocchi; 1 evőkanál olíva olaj; 4 sertés kolbász; só és frissen őrölt fekete bors.
 
Elkészítés
 
Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.
 
Az összevágott paprikákat, a gnocchit és az olívaolajat bőkezűen szórt sóval és borssal terítsük szét egy sütő tepsiben.
 
Helyezzük a kolbászkákat is a tepsibe, majd süssük 25 percen át, vagy amíg a kolbászok és a gnocchi is aranybarnának néz ki, a paprikák pedig kellően lágyak, s elkezd barnulni a szélük.
 
Ha kivettük a sütőből, már kínálhatjuk is.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.