2019. 12. 09. - 11:20
Téli melegedő: kolbászkák gnocchi-val

Egyszerű, de nagyszerű ebédet vagy vacsorát szeretnénk? Télidőben is kiváló választás a kolbászkák gnocchival – határozottan finom és felmelegítő étel.
Gyakran megesik, hogy fáradtan hazafelé tartva már nincs ötletünk, mit készítsünk vacsorára, vagy másnap ebédre. Íme egy remek ötlet.
A könnyen összeállítható kolbászkák gnocchival nemcsak ízletes, de gyorsan kész is, s garantáltan mindenkinek tetszeni fog.

Hozzávalók: 1 piros paprika, kimagozva, darabokra vágva; 1 sárga paprika, kimagozva, darabokra vágva; 1 narancsszínű paprika, kimagozva, darabokra vágva; 250 gramm gnocchi; 1 evőkanál olíva olaj; 4 sertés kolbász; só és frissen őrölt fekete bors.
Elkészítés
Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.
Az összevágott paprikákat, a gnocchit és az olívaolajat bőkezűen szórt sóval és borssal terítsük szét egy sütő tepsiben.
Helyezzük a kolbászkákat is a tepsibe, majd süssük 25 percen át, vagy amíg a kolbászok és a gnocchi is aranybarnának néz ki, a paprikák pedig kellően lágyak, s elkezd barnulni a szélük.
Ha kivettük a sütőből, már kínálhatjuk is.
L.A.