2023. 02. 17. - 10:50

„Kézzel írt” hotelekkel gazdagodik a világ

„Kézzel írt” hotelekkel gazdagodik a világ

Új szállodamárkával bővül a piac: az Accor elindítja Handwritten Collection (azaz kézzel írott kollekció) brandjét, melynek keretében 13 hotelt nyitnak meg szerte a világon. De mit is jelent ez?

Új, középkategóriás márkával állt elő az Accor vállalat. Handwritten Collection éven indítanak el 13 szállodát, ezek hamarosan nyitnak, a koncepciónak megfelelően – tudatta a turizmusonline.hu.
 
De miben is térnek el ezek a többitől? A Handwritten Collection magyarul nagyjából annyit tesz, hogy kézzel írt kollekció.
 
Mint az az Accor nemzetközi online sajtótájékoztatóján elhangzott, a kollekcióba tartozó szállodák mindenütt a hoteltulajdonosok személyes karakterét tükrözik. Mintha a kézjegyük lenne rajta az adott helyen. Ezért is nyújtanak ezek az épületek különleges, egyedi élményt a vendégeknek – írta a turizmusonline.hu.
 
„Kézzel írt” hotelekkel gazdagodik a világ - Fotó: all.accor.com
„Kézzel írt” hotelekkel gazdagodik a világ - Fotó: all.accor.com
 
Szerte a világon 2023 januárjában debütálnak az új hotelkollekció tagjai, melyek - az épület jellege és belsőépítészeti megoldásai miatt is - otthonos, stílusos, személyes élményt adó szállodák.
 
Eddig 13 hotellel született megállapodás arról, hogy a csoport tagjai lesznek, de globális szinten 110-el folynak a tárgyalások.
 
Várhatóan 5 szálloda már meg is nyit 2023 elején – írta a turizmusonline.hu.
 
Fotó: all.accor.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.