2018. 05. 27. - 20:00

A tánc kerül a középpontba

A tánc kerül a középpontba
Május 28. és június 3. között rendezik meg a Tánc Fesztiváljának, amelynek Veszprém ad majd otthont. 
Immár huszadik alkalommal szervezik meg a már hagyománynak számító több napos eseményt, amely a táncra fókuszál. A kortárs táncművészet legkiválóbb hazai alkotói és előadói lesznek jelen a rendezvényen. 
 
tanc_1
A tánc kerül a középpontba Veszprémben
 
A TÁNC Fesztiválja Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozót még 1998-ban hívta életre Krámer György koreográfus és Vándorfi László rendező. Akkor feltehetőleg még nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz a fesztiválnak, ahová mostanra már vissza járó előadók és törzsvendégek is érkeznek. 
Az európai és világhírű kortárs táncművészek színvonalas előadásokkal szórakoztatják majd az érdeklődőket. Szeretnék, hogy a fesztivált széles körben megismerjék és erősítsék a közönségkapcsolatokat is.
 
A rendezvénynek több helyszín is otthonául szolgál majd, így például a Hangvilla, a Veszprémi Petőfi Színház, a helyi művelődési központ és a Miskolci Nemzeti Színház is.
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.