2023. 03. 06. - 11:36

Bali nyaralás – álom úticél az Ázsia Neked tolmácsolásában

Bali nyaralás – álom úticél az Ázsia Neked tolmácsolásában

A Bali nyaralás mindenkinek hatalmas élmény – ám elsősorban azokat az utazókat veszi le a lábukról, akik a klasszikus tengerparti önfeledt pihenés mellett aktív programokkal szeretnénk megtölteni a nyaralásra szánt értékes napokat.

Balinéz varázslat
 
Bali. Végeláthatatlan zöldellő rizsföldek, hangulatukban és atmoszférájukban egyedülálló szentélyek, az Indiai-óceán kéklő végtelensége, ősi kultúrák, izgalmas, feledhetetlen kalandok. Többek között ilyen és ehhez hasonlóan örökérvényű élményekben lehet részük mindazoknak, akik Bali szigetét választják ki úticéljukként. A Bali nyaralás rendkívül népszerű, és nemcsak a biztonságos pihenést preferáló családosok, de többek között a romantikus miliőre vágyó nászutasok körében is. 
 
Mikorra tervezzük a Bali nyaralást?
 
A trópusi sziget természetesen egész évben látogatható, ám a szezon döntően áprilistól októberig tart. A fennmaradó hónapokban ugyanis Balin nagyobb esőzések várhatók. A szigeten az átlaghőmérséklet 28-30 fok – és körülbelül az óceán hőmérséklete is megegyezik ezzel.
 
Milyen programokkal kecsegteti az utazókat a Bali nyaralás?
 
Milyen izgalmas kalandok várnak bennünket a trópusi szigeten? Nos, a búvárkodás szerelmesei egészen biztosan megtalálják a számításaikat Balin, csakúgy, mint a vadvízi evezés rajongói. Ha kedvünk támad, egyébként úszhatunk a mindig játékos delfinekkel vagy éppen belemerülhetünk az ősi balinéz tánckultúra magával ragadó mágiájába. Szervezett elefántos túrában is részt vehetünk, s emellett egzotikus állatparkokat is látogathatunk, ha Balira visz az utunk. Ha mindez még nem volna elég, izgalmas hajókirándulások és vulkántúra pezsdíti a program-felhozatalt.
 
Kompromisszumok nélküli minőség, profi szervezés, jutányos árak: Ázsia Neked! 
 
Az Ázsia Neked munkatársai komoly szakmai tudással és sokéves tapasztalattal a hátuk mögött a profi utazásszervezés remekbeszabott lehetőségét kínálják az utazni vágyóknak - és ráadásul mindezt költséghatékony árakon. Így a többnapos Bali nyaralás nem emészti fel a családi megtakarítást, cserébe viszont rendkívüli élménnyel gazdagodunk az úton.
 
J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.