2018. 04. 20. - 15:07

Barack a konyhában

Barack a konyhában
A Barack a konyhában címmel kerül megrendezésre az a látványfőzés és előadás, amelyet a Gyulai Pálinkafesztivál keretében rendeznek meg.
A 19. Gyulai Pálinkafesztiválon számos grasztronómiai program is várja az érdeklődőket. Április 28-án, szombaton 14 órától kóstolással egybekötött gasztronómiai programot szerveznek az Almásy-kastélyban. A Barack a konyhában Prohászka Béla mesterszakács, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke és Balogh László cukrászmester közreműködésével kerül megrendezésre, míg Fabulya Attila sommelier előadást tart majd.
 
Gyulai pálinkafesztivál: Barack a konyhában
 
 
A barack további szerepet is kap Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényén: április 29-én, vasárnap magyarországi és határon túli barackpárlatokból készül majd el a Kárpát-medencei nemzeti összetartozás itala. Ezzel hagyományt is szeretnének indítani, minden évben más-más gyümölcsből készítik majd el a nedűt.
 
/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.