2021. 12. 22. - 11:15

Bemutatják a mezőgazdasági robotika fejlesztéseit

Bemutatják a mezőgazdasági robotika fejlesztéseit
A 2022-es AGROmashEXPO agrár szakkiállításon a mezőgazdasági robottechnikák is bemutatásra kerülnek. 
Jövő év januárjában ismét megrendezik az AGROmashEXPO-t, amely Magyarország egyik legnagyobb agráripari eseménye. A rendezvényt a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban tartják 2022. január 26. és január 29. között. A hagyományos mezőgazdasági eszközök, gépek és szolgáltatások mellett az expón a legizgalmasabb mezőgazdasági fejlesztések is bemutatásra kerülnek. 
 
A szakkiállításon színes események várják a látogatókat. Az előadássorozatokon az érdeklődők megismerhetik a legújabb mezőgazdasági innovációkat, a legfrissebb agrár fejlesztéseket, valamint lehetőség nyílik kapcsolatteremtésre és üzletkötésre is. 
 
agrar_robot_expo_torzs
A robotika már a mezőgazdasági földeken is megjelent
 
Kiemelt esemény lesz a PREGA AgRobot Show, ahol az érdeklődők egy látványos műsor keretein belül ismerhetik meg, hogy melyek a mezőgazdasági szektor legújabb robottechnikai fejlesztései. A robotika már az agrárszektorban is kezd megjelenni, ennek előnyeit pedig szintén megtudhatják a résztvevők.  
 
A rendezvényen osztják ki a mezőgazdasághoz tartozó Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díjakat. Az elismeréseket azok a cégek kapják, akik olyan gépet vagy terméket hoztak létre, amely újszerű, pozitív a környezeti hatása és nagyfokú az innovációs szerepe a mezőgazdaságban, mindezek mellett pedig széles körben lehet alkalmazni a gyakorlatban is. 
 
Forrás: Agrarszektor
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.