2021. 11. 25. - 12:00

Decemberben rendezik az agrárium csúcsrendezvényét

Decemberben rendezik az agrárium csúcsrendezvényét
Magyarországon december 9. és 10. között rendezik meg az agrárium legfontosabb eseményét. 
A Portfolio Csoport 2021-ben is megrendezi Magyarország egyik legmeghatározóbb agráriumi eseményét, az Agrárszektor Konferenciát. Idén kilencedik alkalommal kerül sor a konferenciára, melyet a járványhelyzet miatt hibrid formában, tehát online+offline rendeznek meg. A konferencián két napon át rendkívül színes és izgalmas szakmai program vár a résztvevőkre. 
 
A kétnapos konferencián egyedülálló megközelítésből ismerhetik meg a résztvevők a legfontosabb agrárgazdasági témaköröket, a legjelentősebb problémákat és az azokra kidolgozott megoldásokat. Az eseményen az agrárszektor legfelkészültebb államigazgatási, üzleti és vállalati szakemberei is részt vesznek, hogy tapasztalatukkal segítsék az ágazat többi szereplőjét. A rendezvényen lehetőség nyílik kapcsolatépítésre is, online és offline térben egyaránt. 
 
agrar_torzs
A változó mezőgazdasági viszonyokra reagálni szükséges
 
Mivel az uniós agrárpolitika új irányt vetett, így a magyar mezőgazdaságban is változtatni kell. A konferencián kiemelten foglalkoznak azzal a szakemberek, hogy milyen stratégiát érdemes kidolgozni hosszú távra. A stratégia kidolgozásában a klíma célokat és a fenntarthatóságot is figyelembe veszik az előadók. 
 
A szektorban szintén fontos kérdéskör a gépesítés és a digitalizáció, főleg, hogy az agrár digitalizációban óriási fejlesztési lehetőségek állnak a szektor előtt. A két említett terület a következő években komoly támogatásokat kaphat, így a termelők a legkorszerűbb technológiákkal és eszközökkel folytathatják a gazdaságukat. A szakértők arra is adnak tanácsokat, hogy miként fordíthatják előnyükre a digitalizációt a gazdák. 
 
A decemberi eseményen megoldott lesz az érintésmentes belépés is, így a résztvevőket külön kérik a szervezők, hogy a kiküldött QR-kóddal lépjenek be. 
 
Forrás: Portfolio Csoport
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.