2010. 06. 13. - 14:49

Erős volt a mezőny a Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei döntőjén - interjú Dr. Bagó Zoltánnal

Erős volt a mezőny a Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei döntőjén - interjú Dr. Bagó Zoltánnal
Az idei év első Miss Alpok Adria versenye Bács-Kiskun megyében Kalocsán volt a Miss Kalocsa versennyel összevonva. A zsűri elnöke Dr. Bagó Zoltán volt, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke volt.

Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei döntő - XVI. Miss Kalocsa

A Tini kategória győztesei


- Mikor került először kapcsolatba a Miss Alpok Adria szépségversennyel?
- Idén már második alkalommal vettem részt rajta. Engem, mint a megyei közgyűlés alelnökét tavaly kerestek meg a szevezők, és nagyon jó ötletnek tartottam ezt a versenyt. Hiszen magának a megyének is vannak olyan turisztikai rendezvényei, amelyen hostessek segítségével szoktuk ellátni az adott feladatot. Így kapcsolódtunk be a szépségverseny támogatásába, hiszen a szép lányok is Bács-Kiskun megye részei és adott esetben ők is tovább viszik a megye hírnevét.

Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei döntő - XVI. Miss Kalocsa

Dr. Bagó Zoltán adja át a koronát


- Civilként korábban járt már a Miss Kalocsán vagy más szépségversenyen?
- Politikusként és civilként is vettem már részt más hasonló rendezvényen, szépségversenyeken, divatbemutatón, ami azért sem meglepő, mert a feleségem exmodell.

kalocsa5_168_20100517154435_415.Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei döntő - XVI. Miss Kalocsa

Az első három helyezett- Felnőtt kategória


- Az idei versenyről mi a véleménye?
- Nagyon szépek voltak a lányok, véleményem szerint erős volt a mezőny, nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek. A Tini kategória abszolút megfelelt az én ízlésemnek és pontjaimnak, hiszen pontosan a végeredménynek megfelelő sorrendet állítottam össze. A felnőtt kategória kicsit meglepetés volt számomra, én más lányokat preferáltam volna, de hát ízlések és pofonok! A díszvendég, Laky Zsuzsi a feleségem révén régi ismerősöm, vele például nagyon sokat tanakodtunk a felnőtt verseny pontozásán és egyetértett velem, hogy nagyon nehéz volt dönteni.

MCOnet-Kovács Tünde

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.